Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
European journal of lipid science and technology : EJLST., Tập 115, Số 8, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Associations of RBP4 with lipid metabolism and renal function in diabetes mellitus / Wang Junjun and others
2
Phase behavior of symmetrical monounsaturated triacylglycerols / Kevin W. Smith, Krish Bhaggan and Geoff Talbot
3
Solvent fractionation of rice bran oil to produce a spreadable rice bran product / Erica L. Bakota and others
4
High resolution13C NMR detection of short ‐ and medium ‐ chain synthetic triacylglycerols used in butterfat adulteration / Gianluca Picariello and others
5
Characterization and emulsifying properties of different sun fl ower phosphatidylcholine enriched fractions / Estefania N. Guiotto and others
6
Effect of emulsi fi er type, pH and iron on oxidative stability of 5% fi sh oil ‐ in ‐ water emulsions / Nina Skall Nielsen, Anna Frisenfeldt Horn and Charlotte Jacobsen
7
Production of lipids and docosahexasaenoic acid (DHA) by a native Thraustochytrium strain / Carolina Shene and others
8
Fuel properties of methyl esters of borage and black currant oils containing methyl y‐ linolenate / Gerhard Knothe
9
Screening of antioxidants as stabilisers for Jatropha curcas L. oil / Erna Subroto and others
10
A simple and facile method for the synthesis of 1 ‐ ctacosanol / Vijaya Lakshmi Kunkuma and others
11
Influence of cultivar and harvest year on triglyceride composition of olive oils produced in Calabria (Southern Italy) / Angelo Maria Giuffre
12
Chemical and sensory assessment of deep ‐ frying oil alternatives for the processing of French fries / Katharina Domitila Petersen and others
13
Reduction of fat content during frying using dried egg white and fi ber solutions / Robert G. Brannan, Andrew S. Myers and Christopher S. Herrick
14
Ensuring the health and safety of fried foods / Richard F. Stier