Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
European journal of lipid science and technology : EJLST., Tập 115, Số 5, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Modulation of insulin resistance by PUFA in metabolic tissues / Martin Kopal, Jana Muchova and Zdenka Durackova
2
Hydroxyl-modified cationic lipids with a carbamate linkage as gene delivery vehicles / Weihong Qiao and Min Zhou
3
Stepwise catalytic transformations of renewable feedstock arising from plant oils / Antoine Dupe and others
4
Impact of endogenous canola phenolics on the oxidative stability of oil-in-water emulsions / Ann-Dorit Moltke Sørensen and others
5
Antioxidant activity of yerba mate extracts: Interactions between the individual polyphenols / Julia Valerga, Robin Shorthose and Maria C. Lanari
6
Fourier transform mid-infrared spectroscopy evaluation of early stages of virgin olive oil autoxidation / Nikolaos Nenadis and others
7
Erucic acid evaluation in rapeseed and canola oil by Fourier transform-infrared spectroscopy / Syed Tufail Hussain Sherazi and others
8
Relevance of minor components stability in commercial olive oil quality during the market period / Giuseppe Fregapane and others
9
Influence of harvest year and cultivar on wax composition of olive oils / Angelo Maria Giuffre
10
Influence of kernel roasting on bioactive components and oxidative stability of pine nut oil / Luyun Cai and others
11
Enzymatic hydrolysis of palm stearin to produce diacylglycerol with a highly thermostable lipase / Yang Xu and others
12
pH-Profiling of thermoactive lipases and esterases: Caveats and further notes / Monica Hriscu and others
13
Evaluation of total and saturated monoglyceride content in biodiesel at low concentration / Paolo Bondioli, Laura Della Bella and Gabriele Rivolta
14
Effect of talc and water addition on olive oil quality and antioxidants / Ana I. Carrapiso and others