Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
European journal of lipid science and technology : EJLST., Tập 115, Số 3, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Lipase-catalyzed interesterification reactions for human milk fat substitutes production: A review / Mohamed M. Soumanou, Marlene Perignon and Pierre Villeneuve
2
Influence of precursors on the formation of 3-MCPD and glycidyl esters in a model oil under simulated deodorization conditions / Anne Freudenstein, Julia Weking and Bertrand Matthaus
3
The influence of the type of oil phase on the self-assembly process of y-oryzanol þ+ β-sitosterol tubules in organogel systems / Hassan Sawalha and others
4
Effect of the addition of hardfats on the physical properties of cocoa butter / Ana Paula Badan Ribeiro, Rodrigo Correa Basso and Theo Guenter Kieckbusch
5
Influence of oil phase concentration on droplet size distribution and stability of oil-in-water emulsions / Tamara Dapcevic Hadnadev and others
6
Crystallization and melting properties of extra virgin olive oil studied by synchrotron XRD and DSC / Luisa Barba, Gianmichele Arrighetti and Sonia Calligaris
7
From coffee industry waste materials to skin-friendly products with improved skin fat levels / Helena Ribeiro and others
8
Detection of adulteration of sesame and peanut oils via volatiles by GC T GC–TOF/MS coupled with principal components analysis and cluster analysis / Fangfang Zhao and others
9
Effect of roasting on oxidative and tocopherol stability of walnut oil during storage in the dark / Bipin Vaidya and Jong-Bang Eun
10
The effects of season on fat and fatty acids contents of shrimp and prawn species / Deniz Ayas, Yesim Ozogul and Hatice Yazgan
11
Medium-chain alkyl esters of tyrosol and hydroxytyrosol antioxidants by cuphea oil transesterification / Joseph A. Laszlo and others
12
Antioxidant and prooxidant effects of α-tocopherol in a linoleic acid-copper(II)-ascorbate system / Temelkan Bakır and others