Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food Biophysics, Tập 8, Số 4, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Use of Lineal-Path Distribution Function as Statistical Descriptor of the Crumb Structure of Bread / A. Derossi, T. De Pilli, C. Severini
2
Shear Viscosity Investigation on Mango Juice with High Frequency Longitudinal Ultrasonic Waves and Rotational Viscosimetry / Didier Laux and others
3
Combining Effect of Microbial Transglutaminase and Bambara Groundnut Protein Isolate on Gel Properties of Surimi from Sardine (Sardinella albella) / Tanaji G. Kudre, Soottawat Benjakul
4
DFT-Based Quantum Chemical Studies on Conformational, Electronic and Antioxidant Properties of Isobavachalcone and 4-Hydroxyderricin / Yu Zhi Rong, Zheng Wu Wang, Bo Zhao
5
Exploring the Use of Near Infrared (NIR) Reflectance Spectroscopy to Predict Starch Pasting Properties in Whole Grain Barley / D. Cozzolino, S. Roumeliotis, J. Eglinton
6
Microstructure and Material Properties of Milk Fat Systems During Temperature Fluctuations / Patrizia Buldo, Ulf Andersen, Lars Wiking
7
Stability of CoQ10-Loaded Oil-in-Water (O/W) Emulsion : Effect of Carrier Oil and Emulsifier Type / Sook Wah Chan and others
8
Biological Relevance of the Interaction Between Resveratrol and Insulin / Yang-Yang Chen and others
9
Effect of Cytochalasin B, Lantrunculin B, Colchicine, Cycloheximid, Dimethyl Sulfoxide and Ion Channel Inhibitorson Biospeckle Activity in Apple Tissue / Andrzej Kurenda and others
10
405 nm-Excited Fluorescence Spectra of the Juice of the Lemon ( Citrus x Limon ) / Priyangshu Rana Borthakur and others
11
The Effectiveness of Cryoprotectants in Inhibiting Multiple Freeze-Thaw-Induced Functional and Rheological Changes in the Myofibrillar Proteins of Common Carp ( Cyprinus carpio ) Surimi / Hongsheng Chen and others
12
Statistical Description of Food Microstructure. Extraction of Some Correlation Functions From 2D Images / A. Derossi, T. De Pilli, C. Severini
13
Modification of the Lipid Phase of Biological and Model Membranes by Bilberry Leaf Extract / Sylwia Cyboran Jan Oszmiań ski, Halina Kleszczyńska