Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food Biophysics, Tập 8, Số 1, 2013
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Thermodynamic of Water Sorption of Grape Seed: Temperature Effect of Sorption Isotherms and Thermodynamic Characteristics / Kamran Maleki Majd and others
2
Properties of Gastric Chyme from Pigs Fed Cooked Brown or White Rice / Gail M. Bornhorst and others
3
Isotopic Analysis of some Romanian Wines by 2 H NMR and IRMS / Adrian Pîrn ă u and others
4
Use of FT-IR Spectra and PCA to the Bulk Characterization of Cell Wall Residues of Fruits and Vegetables Along a Fraction Process / Monika Szymanska-Chargot, Artur Zdunek
5
Effect of Soymilk Fermented with Lactobacillus plantarum P-8 on Lipid Metabolism and Fecal Microbiota in Experimental Hyperlipidemic Rats / Zhanli Wang and others
6
Kinetics of in Vitro Bread Bolus Digestion with Varying Oral and Gastric Digestion Parameters / Gail M. Bornhorst, R. Paul Singh
7
Application of EPR Spectroscopy to Examination of the Effect of Sterilization Process on Free Radicals in Different Herbs / Katarzyna Paw łowska-Góral and others
8
On the Theoretical Time-Scale Estimation of Physical and Chemical Kinetics Whilst Wheat Dough Processing / Simone Mack, Mohamed A. Hussein, Thomas Becker