Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food Biophysics, Tập 6, Số 4, 2011
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Estimation of Wheat Grain Tissue Cohesion via Laser Induced Breakdown Spectroscopy / Milena R. Martelli and others
2
Effect of Inulin Seeding on Rheology and Microstructureof Prebiotic Dairy Desserts / Patricia L. Arcia and others
3
Rheological Study of the Gelation Process of Agarose-Based Solutions / David Nordqvist, Thomas A. Vilgis
4
Drying of Pomegranate Arils and Selection of a Suitable Drying Model / İ brahim Doymaz
5
Using Surface Plasmon Resonance Technology to Screen Interactions Between Exopolysaccharides and Milk Proteins / Linnéa Nygren Babol, Birte Svensson, Richard Ipsen
6
Mechanical and Barrier Properties of Films from Millet Protein Pennisetin / Thomas Gillgren, Marie-Victoire Faye, Mats Stading
7
The Optical Absorption Coefficient of Maize Seeds Investigated by Photoacoustic Spectroscopy / Claudia Hernandez-Aguilar and others
8
Formation of Non-Native β -Lactoglobulin during Heat-Induced Denaturation / Joseph James Kehoe and others
9
Role of Spectral Studies in Detection of Antibacterial Phytoelements and Phytochemicals of Moringa oleifera / Shikha Mehta and others
10
Multiscale Characterization of Casein Micelles Under NaCl Range Conditions / Raza Hussain and others
11
Rheological Behaviour of Instant Hot Chocolate Beverage: : Part 1. Optimization of the Effect of Different Starches and Gums / Mahmut Dogan, Omer Said Toker, Meryem Goksel
12
Monitoring of Demasking of Peptide Bonds During Proteolysis by Analysis of the Apparent Spectral Shift of Intrinsic Protein Fluorescence / Mikhail M. Vorob ’ ev and others
13
LIBS: A Quality Control Tool for Food Supplements / Rahul Agrawal and others
14
Changes in Colloidal Properties of Oil in Water Emulsions Stabilized with Sodium Caseinate Observed by Acoustic and Electroacoustic Spectroscopy / İ brahim Gülseren, Milena Corredig