Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Food Biophysics, Tập 7, Số 3, 2012
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Thermal Stability of the Iron – Lactoferrin Complex in Aqueous Solution is Improved by Soluble Soybean Polysaccharide / Hiroshi M. Ueno and others
2
Effects of Acidification, Sodium Chloride, and Moisture Levels on Wheat Dough: I. Modeling of Rheological and Microstructural Properties / Mario Jekle & Thomas Becker
3
Effects of Acidification, Sodium Chloride, and Moisture Levels on Wheat Dough: II. Modeling of Bread Texture and Staling Kinetics / Mario Jekle & Thomas Becker
4
Oxidative Pattern from Fluorescent Light Exposition of Crystalline Cholesterol / Ilce Gabriela Medina-Meza and others
5
Binding Interactions Between α -glucans from Lactobacillus reuteri and Milk Proteins Characterised by Surface Plasmon Resonance / Silja K. Diemer and others
6
Monoglyceride Stabilized Oil in Water Emulsions: an Investigation of Structuring and Shear History on Phase Behaviour / Avi Goldstein & Alejandro Marangoni & Koushik Seetharaman
7
Texture and Microstructure of Gelatin/Corn Starch-Based Gummy Confections / Paulo H. M. Marfil & Ana C. B. M. Anhê & Vania R. N. Telis
8
Physico-Chemical Characterization of Soymilk Particles as a Function of Their Volume Fraction: Comparison with Theoretical Systems / Elise Ringgenberg & Milena Corredig & Marcela Alexander
9
Statistical Description of Fat and Meat Phases of Sausages by the Use of Lineal-Path Distribution Function / Antonio Derossi & T. De Pilli & C. Severini
10
Development of Na-CN —κ -carrageenan Microbeads for the Encapsulation of Lipophilic Compounds / Fabiana A. Perrechil and others
11
Polymeric Nanoparticles as Oral Delivery Systems for Encapsulation and Release of Polyphenolic Compounds: Impact on Quercetin Antioxidant Activity & Bioaccessibility / Hector Pool and others