Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Aquaculture nutrition, Tập 21, Số 3, 2015
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Polyaromatic hydrocarbons in aquafeeds, source, effects and potential implications for vitamin status of farmed fish species: a review / M.H.G. Berntssen and others
2
Effect of two fresh diets and sexual maturation on the proximate and fatty acid profile of several tissues in Octopus vulgaris: specific retention of arachidonic acid in the gonads / J. Estefanell and others
3
Comparative studies on dietary protein requirements of juvenile and on-growing gibel carp (Carassius auratus gibelio) based on fishmeal-free diets / W. Ye and others
4
The effect of dietary soybean meal and soy protein concentrate on the intestinal mucus layer and development of subacute enteritis in Yellowtail Kingfish (Seriola lalandi) at suboptimal water temperature / M.S. Bansemer and others
5
Evaluation of commercial feeds intended for the Brazilian production of Nile tilapia (Oreochromis niloticus L.): nutritional and environmental implications / R. Montanhini Neto, A. Ostrensky
6
Effect of dietary hydrolysate supplementation on growth performance, non-specific immune response and disease resistance of olive flounder (Paralichthys olivaceus) challenged with Edwardsiella tarda / S. Khosravi and others
7
Growth, feed utilization and body composition of juvenile Manchurian trout, Brachymystax lenok (Pallas) fed different dietary protein and lipid levels / G.F. Xu and others
8
Biomarkers of bone development and oxidative stress in gilthead sea bream larvae fed microdiets with several levels of polar lipids and α-tocopherol / R. Saleh and others
9
Adult Atlantic salmon (Salmo salar L.) adapts to long-term surplus dietary arginine supplementation / S.M. Andersen and others
10
Dietary thiamin could improve growth performance, feed utilization and non-specific immune response for juvenile Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) / X. L. Huang and others
11
Dietary n-3 highly unsaturated fatty acids affect the biological and serum biochemical parameters, tissue fatty acid profile, antioxidation status and expression of lipid-metabolism-related genes in grass carp, Ctenopharyngodon idellus / C. Li and others