Trường Đại học Nha Trang
Bộ GD&ĐT
Tra cứu văn bằng
E-Learning
E-Office
Giới thiệu
Chức năng nhiệm vụ
Nhân sự
Thời gian làm việc
Giới thiệu chung
Sơ đồ Thư viện
Tra cứu
Tìm lướt
Tìm Từ khóa
Tìm Chuyên gia
Tìm Toàn văn
Tra cứu liên thư viện
Tài Liệu Mới
Cơ sở dữ liệu mở
Tạp chí
Người dùng
Hướng dẫn (Video)
Hướng dẫn sử dụng
Gửi yêu cầu
Nội quy - Chính sách
Diễn Đàn
Gửi yêu cầu
DỊCH VỤ THƯ VIỆN
Dịch vụ miễn phí
Cung cấp tài liệu học tập
Dịch vụ in ấn
Đăng nhập
Nhan đề
Tác giả
Chủ đề
Điểm truy cập chính
Tóm tắt
Mọi trường
Toàn văn
Journal of the science of food and agriculture, Tập 90, Số 12, 2010
Mục lục:
STT
Nội dung
1
Walnut (Juglans regia L.) : genetic resources, chemistry, by-products / Marcela L Mart´ınez, and others
2
The influence of tuber mineral element composition as a function of geographical location on acrylamide formation in different Italian potato genotypes / Anne Whittaker and others
3
Isolation and characterization of lactic acid bacteria from jiang-sun (fermented bamboo shoots), a traditional fermented food in Taiwan / Yi-sheng Chen and others
4
Preventive effects of black tea theaflavins against mouse type IV allergy / Kyoji Yoshino, Katsuko Yamazaki, Mitsuaki Sano
5
Vascular effects of egg white-derived peptides in resistance arteries from rats. Structure– activity relationships / Ana B Garcia-Redondo and others
6
Ageing and irradiance enhance vitamin E content in green edible tissues from crop plants / Karol Lizarazo and others
7
Critical moisture content for microbial growth in dried food-processing residues / Farzaneh Rezaei and Jean S VanderGheynst
8
Influence of degree of hydrolysis on functional properties and angiotensin I-converting enzyme-inhibitory activity of protein hydrolysates from cuttlefish (Sepia officinalis) by-products / Rafik Balti and others
9
Effects of fermentation by lactic acid bacteria on the antigenicity of bovine whey proteins / Guanhao Bu and others
10
Antioxidant activity and phenolic content of wine vinegars produced by two different techniques / Havva Nilgun Budak, Zeynep B. Guzel-Seydim
11
Nutrient use efficiency and arbuscular mycorrhizal root colonisation of winter wheat cultivars in different farming systems of the DOK long-term trial / Isabell Hildermann and others
12
Effect of nitrogen source in the fertilizing solution on nutritional quality of three members of the Portulaca oleracea aggregate / Gabriella Szalai and others
13
Composition and properties of biologically active pectic polysaccharides from leek (Allium porrum) / Maria Kratchanova and others