Tác giả CN
| Xiang Li |
Nhan đề
| Effectiveness of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Combination with Nisin-EDTA Treatment of Fresh-cut Kiwifruit for Prevention / Xiang Li |
Mô tả vật lý
| P.106- |
Từ khóa tự do
| 1-MCP |
Từ khóa tự do
| Fresh-cut |
Từ khóa tự do
| Kiwifruit |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 2
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 202915 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | F6CA22DA-B20E-46C1-8687-D5CDFADE9C89 |
---|
005 | 202404251601 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240425160123|znguyenloi |
---|
100 | |aXiang Li |
---|
245 | |aEffectiveness of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Combination with Nisin-EDTA Treatment of Fresh-cut Kiwifruit for Prevention / |cXiang Li |
---|
300 | |aP.106- |
---|
653 | |a1-MCP |
---|
653 | |aFresh-cut |
---|
653 | |aKiwifruit |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i2 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào