Tác giả CN
| Howgate, Peter |
Nhan đề
| A History of the Development of Sensory Methods
for the Evaluation of Freshness of Fish / Peter Howgate |
Mô tả vật lý
| From p.111-128 |
Từ khóa tự do
| Historical review |
Từ khóa tự do
| Quality control |
Từ khóa tự do
| Sensory evaluation |
Nguồn trích
| Journal of aquatic food product technology -
Số: 5
Tập: 24
Năm: 2015 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 166494 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | A8B7D9FE-4704-4F62-A6B5-39496198E041 |
---|
005 | 202204242028 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20220424202834|zluuyen |
---|
100 | |aHowgate, Peter |
---|
245 | |aA History of the Development of Sensory Methods
for the Evaluation of Freshness of Fish / |cPeter Howgate |
---|
300 | |aFrom p.111-128 |
---|
653 | |aHistorical review |
---|
653 | |aQuality control |
---|
653 | |aSensory evaluation |
---|
773 | |tJournal of aquatic food product technology |d2015|v24|i5 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào