• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: A validated GC–MS method for the detection of tropane alkaloids in buckwheat (Fagopyron esculentum L.) fruits, flours and commercial foods / A. Caligiani and others

Nhan đề A validated GC–MS method for the detection of tropane alkaloids in buckwheat (Fagopyron esculentum L.) fruits, flours and commercial foods / A. Caligiani and others
Mô tả vật lý P.205-210
Từ khóa tự do Buckwheat
Từ khóa tự do Food poisoning
Từ khóa tự do Quality control
Tác giả(bs) CN Bianchi, A.
Tác giả(bs) CN Bonzanini, F.
Tác giả(bs) CN Caligiani, A.
Tác giả(bs) CN Palla, G.
Nguồn trích Food chemistry- Số: 01 Tập: 127 Năm: 2011
000 00000nab#a2200000ui#4500
001150405
00221
004CE222F3F-AF55-495D-8522-0936574C6210
005202105191538
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20210519153926|zoanhntk
245 |aA validated GC–MS method for the detection of tropane alkaloids in buckwheat (Fagopyron esculentum L.) fruits, flours and commercial foods / |cA. Caligiani and others
300 |aP.205-210
653 |aBuckwheat
653 |aFood poisoning
653 |aQuality control
700 |aBianchi, A.
700 |aBonzanini, F.
700 |aCaligiani, A.
700 |aPalla, G.
773 |tFood chemistry|d2011|v127|i01
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét