- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: A validated GC–MS method for the detection of tropane alkaloids in buckwheat (Fagopyron esculentum L.) fruits, flours and commercial foods / A. Caligiani and others
Nhan đề
| A validated GC–MS method for the detection of tropane alkaloids in buckwheat (Fagopyron esculentum L.) fruits, flours and commercial foods / A. Caligiani and others |
Mô tả vật lý
| P.205-210 |
Từ khóa tự do
| Buckwheat |
Từ khóa tự do
| Food poisoning |
Từ khóa tự do
| Quality control |
Tác giả(bs) CN
| Bianchi, A. |
Tác giả(bs) CN
| Bonzanini, F. |
Tác giả(bs) CN
| Caligiani, A. |
Tác giả(bs) CN
| Palla, G. |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 01
Tập: 127
Năm: 2011 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 150405 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | CE222F3F-AF55-495D-8522-0936574C6210 |
---|
005 | 202105191538 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210519153926|zoanhntk |
---|
245 | |aA validated GC–MS method for the detection of tropane alkaloids in buckwheat (Fagopyron esculentum L.) fruits, flours and commercial foods / |cA. Caligiani and others |
---|
300 | |aP.205-210 |
---|
653 | |aBuckwheat |
---|
653 | |aFood poisoning |
---|
653 | |aQuality control |
---|
700 | |aBianchi, A. |
---|
700 | |aBonzanini, F. |
---|
700 | |aCaligiani, A. |
---|
700 | |aPalla, G. |
---|
773 | |tFood chemistry|d2011|v127|i01 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|