• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Microencapsulation of aspartame by double emulsion followed by complex coacervation to provide protection and prolong sweetness / Glaucia A. Rocha-Selmi and others

Nhan đề Microencapsulation of aspartame by double emulsion followed by complex coacervation to provide protection and prolong sweetness / Glaucia A. Rocha-Selmi and others
Mô tả vật lý P.83-89
Từ khóa tự do Controlled release
Từ khóa tự do Microcapsules
Từ khóa tự do Sweetener
Tác giả(bs) CN Bolini, Helena M.A.
Tác giả(bs) CN Bozza, Fernanda T.
Tác giả(bs) CN Rocha-Selmi, Glaucia A.
Tác giả(bs) CN Thomazini, Marcelo
Nguồn trích Food chemistry- Số: 1_4_P1 Tập: 139 Năm: 2013
000 00000nab#a2200000ui#4500
001153805
00221
004D2DB41B6-18BF-4694-937D-D5552BBF8D46
005202106041034
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20210604103552|zoanhntk
245 |aMicroencapsulation of aspartame by double emulsion followed by complex coacervation to provide protection and prolong sweetness / |cGlaucia A. Rocha-Selmi and others
300 |aP.83-89
653 |aControlled release
653 |aMicrocapsules
653 |aSweetener
700 |aBolini, Helena M.A.
700 |aBozza, Fernanda T.
700 |aRocha-Selmi, Glaucia A.
700 |aThomazini, Marcelo
773 |tFood chemistry|d2013|v139|i1_4_P1
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét