- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Microencapsulation of aspartame by double emulsion followed by complex coacervation to provide protection and prolong sweetness / Glaucia A. Rocha-Selmi and others
Nhan đề
| Microencapsulation of aspartame by double emulsion followed by complex coacervation to provide protection and prolong sweetness / Glaucia A. Rocha-Selmi and others |
Mô tả vật lý
| P.83-89 |
Từ khóa tự do
| Controlled release |
Từ khóa tự do
| Microcapsules |
Từ khóa tự do
| Sweetener |
Tác giả(bs) CN
| Bolini, Helena M.A. |
Tác giả(bs) CN
| Bozza, Fernanda T. |
Tác giả(bs) CN
| Rocha-Selmi, Glaucia A. |
Tác giả(bs) CN
| Thomazini, Marcelo |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 1_4_P1
Tập: 139
Năm: 2013 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 153805 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | D2DB41B6-18BF-4694-937D-D5552BBF8D46 |
---|
005 | 202106041034 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210604103552|zoanhntk |
---|
245 | |aMicroencapsulation of aspartame by double emulsion followed by complex coacervation to provide protection and prolong sweetness / |cGlaucia A. Rocha-Selmi and others |
---|
300 | |aP.83-89 |
---|
653 | |aControlled release |
---|
653 | |aMicrocapsules |
---|
653 | |aSweetener |
---|
700 | |aBolini, Helena M.A. |
---|
700 | |aBozza, Fernanda T. |
---|
700 | |aRocha-Selmi, Glaucia A. |
---|
700 | |aThomazini, Marcelo |
---|
773 | |tFood chemistry|d2013|v139|i1_4_P1 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|