• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Physicochemical and release characterisation of garlic oil-b-cyclodextrin inclusion complexes / Jing Wang and others

Nhan đề Physicochemical and release characterisation of garlic oil-b-cyclodextrin inclusion complexes / Jing Wang and others
Mô tả vật lý P.273-278
Từ khóa tự do Controlled release
Từ khóa tự do Garlic oil
Từ khóa tự do Inclusion complex
Tác giả(bs) CN Baoguo Sun
Tác giả(bs) CN Chengtao Wang
Tác giả(bs) CN Jing Wang
Tác giả(bs) CN Yanping Cao
Nguồn trích Food chemistry- Số: 04 Tập: 127 Năm: 2011
000 00000nab#a2200000ui#4500
001151508
00221
004B501048F-3B14-4BB5-A030-F36A62334896
005202105250923
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20210525092420|zoanhntk
245 |aPhysicochemical and release characterisation of garlic oil-b-cyclodextrin inclusion complexes / |cJing Wang and others
300 |aP.273-278
653 |aControlled release
653 |aGarlic oil
653 |aInclusion complex
700 |aBaoguo Sun
700 |aChengtao Wang
700 |aJing Wang
700 |aYanping Cao
773 |tFood chemistry|d2011|v127|i04
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét