Nhan đề
| Physicochemical and release characterisation of garlic oil-b-cyclodextrin inclusion complexes / Jing Wang and others |
Mô tả vật lý
| P.273-278 |
Từ khóa tự do
| Controlled release |
Từ khóa tự do
| Garlic oil |
Từ khóa tự do
| Inclusion complex |
Tác giả(bs) CN
| Baoguo Sun |
Tác giả(bs) CN
| Chengtao Wang |
Tác giả(bs) CN
| Jing Wang |
Tác giả(bs) CN
| Yanping Cao |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 04
Tập: 127
Năm: 2011 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 151508 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | B501048F-3B14-4BB5-A030-F36A62334896 |
---|
005 | 202105250923 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210525092420|zoanhntk |
---|
245 | |aPhysicochemical and release characterisation of garlic oil-b-cyclodextrin inclusion complexes / |cJing Wang and others |
---|
300 | |aP.273-278 |
---|
653 | |aControlled release |
---|
653 | |aGarlic oil |
---|
653 | |aInclusion complex |
---|
700 | |aBaoguo Sun |
---|
700 | |aChengtao Wang |
---|
700 | |aJing Wang |
---|
700 | |aYanping Cao |
---|
773 | |tFood chemistry|d2011|v127|i04 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào