Tác giả CN
| Hussein, Mohamed Ahmed |
Nhan đề
| An Innovative Micro-Modelling of Simultaneous Heat and Moisture Transfer during Bread Baking Using the Lattice Boltzmann Method / Mohamed Ahmed Hussein & Thomas Becker |
Mô tả vật lý
| From p.13-28 |
Từ khóa tự do
| Bread baking |
Từ khóa tự do
| Heat transfer |
Từ khóa tự do
| Moisture transfer |
Tác giả(bs) CN
| Becker, Thomas |
Nguồn trích
| Food Biophysis-
Số: 3
Tập: 5
Năm: 2010 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 65381 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | CCA1BA45-8DCD-4C8A-94ED-603BE9571EA7 |
---|
005 | 201706050929 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20170605092945|zvinhpq |
---|
100 | |aHussein, Mohamed Ahmed |
---|
245 | |aAn Innovative Micro-Modelling of Simultaneous Heat and Moisture Transfer during Bread Baking Using the Lattice Boltzmann Method / |cMohamed Ahmed Hussein & Thomas Becker |
---|
300 | |aFrom p.13-28 |
---|
653 | |aBread baking |
---|
653 | |aHeat transfer |
---|
653 | |aMoisture transfer |
---|
700 | |aBecker, Thomas |
---|
773 | |tFood Biophysis|d2010|v5|i3 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào