• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: An Innovative Micro-Modelling of Simultaneous Heat and Moisture Transfer during Bread Baking Using the Lattice Boltzmann Method / Mohamed Ahmed Hussein & Thomas Becker

Tác giả CN Hussein, Mohamed Ahmed
Nhan đề An Innovative Micro-Modelling of Simultaneous Heat and Moisture Transfer during Bread Baking Using the Lattice Boltzmann Method / Mohamed Ahmed Hussein & Thomas Becker
Mô tả vật lý From p.13-28
Từ khóa tự do Bread baking
Từ khóa tự do Heat transfer
Từ khóa tự do Moisture transfer
Tác giả(bs) CN Becker, Thomas
Nguồn trích Food Biophysis- Số: 3 Tập: 5 Năm: 2010
000 00000nab#a2200000ui#4500
00165381
00221
004CCA1BA45-8DCD-4C8A-94ED-603BE9571EA7
005201706050929
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20170605092945|zvinhpq
100 |aHussein, Mohamed Ahmed
245 |aAn Innovative Micro-Modelling of Simultaneous Heat and Moisture Transfer during Bread Baking Using the Lattice Boltzmann Method / |cMohamed Ahmed Hussein & Thomas Becker
300 |aFrom p.13-28
653 |aBread baking
653 |aHeat transfer
653 |aMoisture transfer
700 |aBecker, Thomas
773 |tFood Biophysis|d2010|v5|i3
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét