• Sách ngoại văn
  • Ký hiệu PL/XG: 664.94
    Nhan đề: Environmental effects on seafood availability, safety, and quality / edited by E. Grażyna Daczkowska-Kozon, Bonnie Sun Pan.

DDC 664.94
Nhan đề Environmental effects on seafood availability, safety, and quality / edited by E. Grażyna Daczkowska-Kozon, Bonnie Sun Pan.
Thông tin xuất bản Boca Raton, FL : CRC Press, c2011.
Mô tả vật lý xv, 385 p. : ill., maps ; 24 cm.
Tùng thư Chemical and functional properties of food components series
Thuật ngữ chủ đề Fishery management.
Thuật ngữ chủ đề Fishery processing.
Thuật ngữ chủ đề Seafood-Contamination.
Thuật ngữ chủ đề Seafood-Quality control.
Môn học Vệ sinh và an toàn thực phẩm
Môn học Hóa thực phẩm
Tác giả(bs) CN Daczkowska-Kozon, Elzbieta G.
Tác giả(bs) CN Pan, Bonnie Sun.
000 01434nam a2200433 a 4500
00130948
00212
004FB6E8AF7-20FA-4CB4-A41D-BC9990227AA4
005201404031443
008100813sc201 fluab b 001 0 eng
0091 0
020 |a1439803277
020 |a9781439803271
039|a20140403144315|bthanhnhan|y20140403143701|zthanhnhan
08200|a664.94|222
24500|aEnvironmental effects on seafood availability, safety, and quality / |cedited by E. Grażyna Daczkowska-Kozon, Bonnie Sun Pan.
260 |aBoca Raton, FL : |bCRC Press, |cc2011.
300 |axv, 385 p. : |bill., maps ; |c24 cm.
4901 |aChemical and functional properties of food components series
504 |aIncludes bibliographical references and index.
650 0|aFishery management.
650 0|aFishery processing.
650 0|aSeafood|xContamination.
650 0|aSeafood|xQuality control.
690|aVệ sinh và an toàn thực phẩm
690|aHóa thực phẩm
7001 |aDaczkowska-Kozon, Elzbieta G.
7001 |aPan, Bonnie Sun.
830 0|aChemical and functional properties of food components series.
8561|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata3/sachdientu/tienganh/600_khoahocungdung_congnghe/660_kythuathoahoc/environmentaleffectsonseafoodavailability_egrazynadaczkowskakozon/01439803277_001thumbimage.jpg
890|a0|b0|c1|d4
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét