• Sách ngoại văn
  • Ký hiệu PL/XG: 664.07
    Nhan đề: Physical properties of foods : novel measurement techniques and applications / edited by Ignacio Arana.

DDC 664.07
Nhan đề Physical properties of foods : novel measurement techniques and applications / edited by Ignacio Arana.
Thông tin xuất bản Boca Raton, FL : CRC Press, c2012.
Mô tả vật lý xiv, 406 p. : ill. ; 25 cm.
Tùng thư Contemporary food engineering series.
Thuật ngữ chủ đề Food-Composition.
Thuật ngữ chủ đề Food-Testing.
Thuật ngữ chủ đề Food-Analysis.
Môn học Phân tích thực phẩm
Môn học Vật lý thực phẩm
Môn học Các tính chất lưu biến của thực phẩm (Mã HPCH: FS509)
Môn học Lưu biến học thực phẩm
Tác giả(bs) CN Arana, Ignacio.
000 02501nam a2200313 a 4500
00131001
00212
003CaOON
004E3488371-5841-424F-ABDB-FA889752D4E2
005201703231044
008110909sc201 flua b 001 0 eng
0091 0
010 |a2011037844
020 |a1439835365 (hardcover : alk. paper)
020 |a9781439835364 (hardcover : alk. paper)
035 |a(LTSCA)2665631
035 |a(OCoLC)462926296
039|a20170323104452|boanhntk|c20140407095916|dthanhnhan|y20140407095451|zthanhnhan
08200|a664.07|223
24500|aPhysical properties of foods : |bnovel measurement techniques and applications / |cedited by Ignacio Arana.
260 |aBoca Raton, FL : |bCRC Press, |cc2012.
300 |axiv, 406 p. : |bill. ; |c25 cm.
4901 |aContemporary food engineering series.
504 |aIncludes bibliographical references and index.
5050 |aBasics of electronic, nondestructive technologies for the assessment of physical characteristics of foods / Abelardo Gutierrez, José Blasco, Enrique Moltó -- Rheological properties of foods / Ana Cristina Agulheiro Santos, Cristina Roseiro -- Textural properties of foods / J. Ignacio Arana -- Optical properties of foods / Begoña Hernández Salueña, Carlos Sáenz Gamasa -- Electrical properties of foods / Satyanarayan R. S. Dev, G. S. Vijaya Raghavan -- Thermodynamic properties of agricultural products processes / Paulo Cesar Corrêa, Gabriel Henrique Horta de Oliveira, Emílio de Souza Santos -- Flow properties of foods / Paulo Cesar Corrêa, Emílio de Souza Santos, Pedro Casanova Treto -- The acoustic properties applied to the determination of internal quality parameters in fruits and vegetables / Belén Diezma, Margarita Ruiz-Altisent -- Medical diagnostic theory applied to food technology / Alejandro Arana, J. Ignacio Arana -- Mechanical damage of foods / Silvia Arazuri -- Measurement of physical properties of fruits using image analysis / José Blasco ... [et al.] -- Novel measurement techniques of physical properties of vegetables / J. Ignacio Arana -- Physical properties of cereal products / Iñigo Arozarena ... [et al.] -- Physical properties of meat and meat products / Kizkitza Insausti, Maria José Beriain, Maria Victoria Sarriés -- Physical properties of dairy products / Lourdes Sánchez, Maria Dolores Pérez.
650 0|aFood|xComposition.
650 0|aFood|xTesting.
650 0|aFood|xAnalysis.
690|aPhân tích thực phẩm
690|aVật lý thực phẩm
690|aCác tính chất lưu biến của thực phẩm (Mã HPCH: FS509)
690|aLưu biến học thực phẩm
7001 |aArana, Ignacio.
830 0|aContemporary food engineering (Unnumbered)
8561|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata3/sachdientu/tienganh/600_khoahocungdung_congnghe/660_kythuathoahoc/physicalpropertiesoffoods_ignacioarana/01439835365_001thumbimage.jpg
890|a0|b0|c1|d12
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét