- Sách ngoại văn
- Ký hiệu PL/XG: TX556.5. S42 2000
Nhan đề: Seafood enzymes : utilization and influence on postharvest seafood quality / edited by Norman F. Haard and Benjamin K. Simpson.
|
000
| 01288nam a22003014a 4500 |
---|
001 | 5799 |
---|
002 | 12 |
---|
004 | 2CEE6B48-D329-4D3B-BE32-E5C94C02B1DC |
---|
005 | 201703230835 |
---|
008 | 991213sc200 nyua b 001 0 eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
010 | |a 99087831 |
---|
020 | |a082470326X (alk. paper) |
---|
039 | |a20170323083600|boanhntk|c20170323083417|doanhntk|y10-May-2012 10:03:44|zoanhntk |
---|
040 | |aDLC|cDLC|dDLC |
---|
042 | |apcc |
---|
050 | 00|aTX556.5.|bS42 2000 |
---|
082 | 00|221|a664/.9497 |
---|
245 | 00|aSeafood enzymes : |butilization and influence on postharvest seafood quality / |cedited by Norman F. Haard and Benjamin K. Simpson. |
---|
260 | |aNew York : |bMarcel Dekker, Inc., |cc2000. |
---|
300 | |axvii, 681 p. : |bill. ; |c24 cm. |
---|
440 | 0|aFood science and technology ; 97 |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references and index. |
---|
650 | 0|aEnzymes. |
---|
650 | 0|aFishery processing - Quality control. |
---|
650 | 0|aSeafood - Composition. |
---|
690 | |aBiến đổi của thực phẩm trong quá trình chế biến và bảo quản |
---|
690 | |aNguyên liệu thủy sản và công nghệ sau thu hoạch |
---|
690 | |aCông nghệ enzyme và ứng dụng trong sản xuất thực phẩm |
---|
700 | 1 |aHaard, N. F. |
---|
700 | 1 |aSimpson, Benjamin K. |
---|
856 | 1|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata/ntulibdigitalcollections/coverimages/600_khoahocungdung_congnghe/660_kythuathoahoc/seafood enzymes_n.haardthumbimage.jpg |
---|
856 | 42|3Publisher description|uhttp://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0647/99087831-d.html |
---|
890 | |a0|b0|c1|d0 |
---|
999 | |aLibrary of Congress|tjetdsp_bibsummary |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|