- Sách ngoại văn
- Ký hiệu PL/XG: 664.5
Nhan đề: Modifying flavour in food / edited by Andrew Taylor and Joanne Hort.
|
000
| 01365nam a2200409 a 4500 |
---|
001 | 5573 |
---|
002 | 12 |
---|
004 | 1911663E-0E30-49DD-9916-91CDD44E3C8C |
---|
005 | 201703210940 |
---|
008 | 070502sc200 enka b 001 0 eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |a20170321094119|boanhntk|c02-May-2012 06:52:21|doanhntk|y27-Apr-2012 01:08:06|zoanhntk |
---|
082 | 04|222|a664.5 |
---|
245 | 00|aModifying flavour in food / |cedited by Andrew Taylor and Joanne Hort. |
---|
260 | |aBoca Raton, Fla. :|aCambridge : |bCRC Press, : |bWoodhead Publishing ;, |cc2007. |
---|
300 | |axii, 283 p. : |bill. ; |c25 cm. |
---|
440 | 0|aWoodhead Publishing in food science, technology and nutrition |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references and index. |
---|
650 | 0|aFlavoring essences. |
---|
650 | 0|aFlavor. |
---|
650 | |aThực phẩm - Hương liệu |
---|
690 | |aChất phụ gia thực phẩm và chất hỗ trợ kỹ thuật |
---|
690 | |aPhụ gia thực phẩm |
---|
690 | |aCông nghệ chất màu và chất mùi tự nhiên |
---|
700 | 1 |aHort, J. |
---|
700 | 1 |aTaylor, A. J.|d1951-|q(Andrew John), |
---|
856 | 1|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata/ntulibdigitalcollections/coverimages/600_khoahocungdung_congnghe/660_kythuathoahoc/modifying flavour in food_a.taylorthumbimage.jpg |
---|
890 | |a0|b0|c1|d1 |
---|
999 | |aNational Library of Scotland |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|