- Sách ngoại văn
- Ký hiệu PL/XG: 664.5 R 37 G
Nhan đề: Flavor chemistry and technology / Gary Reineccius
|
000
| 01440nam a2200301 a 4500 |
---|
000 | 11 |
---|
001 | 5479 |
---|
002 | 12 |
---|
004 | 1D14A3C6-32CC-4362-B79C-A5945E44E16F |
---|
005 | 201605121415 |
---|
008 | 050209sc200 flua b 001 0 eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a1566769337 |
---|
039 | |a20160512141601|bvanpth|c20080314|dvanpth|y20080228|zoanhntk |
---|
082 | |a664.5|bR 37 G |
---|
100 | 1 |aReineccius, Gary. |
---|
245 | 10|aFlavor chemistry and technology / |cGary Reineccius |
---|
250 | |a2nd ed. / |
---|
260 | |aBoca Raton : |bTaylor & Francis, |cc2006. |
---|
300 | |a489 p. : |bill. ; |c24 cm. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references and index. |
---|
650 | |aFlavoring essences - Congresses |
---|
650 | |aHương liệu |
---|
650 | 0|aFlavoring essences. |
---|
650 | 0|aFlavor. |
---|
690 | |aPhụ gia thực phẩm |
---|
700 | 1 |aHeath, Henry B.|tFlavor chemistry and technology. |
---|
852 | |bKho tham khảo (SDH cũ)|j(1): 2000004676 |
---|
856 | 1|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata/ntulibdigitalcollections/coverimages/600_khoahocungdung_congnghe/660_kythuathoahoc/flavor chemistry and technologythumbimage.jpg |
---|
856 | 42|3Publisher description|uhttp://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0646/2005041778-d.html |
---|
890 | |a1|b4|c1|d1 |
---|
| |
STT |
Barcode |
Nơi lưu |
Chỉ số xếp giá |
Loại tài liệu |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt mượn |
1
|
2000004676
|
Kho tham khảo (SDH cũ)
|
664.5 R 37 G
|
Sách ngoại văn
|
1
|
|
|
|
|
|
|
|
|