• Sách ngoại văn
  • Ký hiệu PL/XG: 664.07̀ W 37
    Nhan đề: Trends in flavour research : proceedings of the 7th Weurman Flavour Research Symposium, Noordwijkerhout, The Netherlands, 15-18 June, 1993 / edited by H. Maarse and D.G. Van der Heij.

DDC 664.07̀
Hội nghị, hội thảo Weurman Flavour Research Symposium
Nhan đề Trends in flavour research : proceedings of the 7th Weurman Flavour Research Symposium, Noordwijkerhout, The Netherlands, 15-18 June, 1993 / edited by H. Maarse and D.G. Van der Heij.
Thông tin xuất bản Amsterdam ;New York : Elsevier, 1994.
Mô tả vật lý xii, 516 p. : ill. , ; 25 cm.
Tùng thư(bỏ) Developments in food science ;
Thuật ngữ chủ đề Flavoring essences - Congresses
Tác giả(bs) CN Heij, D. G. van der.
Tác giả(bs) CN Maarsè, H.
Địa chỉ Kho tham khảo (SDH cũ)(1): 2000000357
000 00000pam a2200000 4500
0018040
00212
00486783D21-9CE5-4FF5-8351-92A7D97AEFDB
005201707072209
008130110s1994 ne| eng
0091 0
020 |a0444815872 (acid-free paper)
039|a20170707221018|btrangtran|c20040531|dthanhntk|y20030506|zvload
08200|a664.07̀|bW 37
1112 |aWeurman Flavour Research Symposium|cNoordwijkerhout, Netherlands)|d1993 :|n(7th :
24510|aTrends in flavour research : |bproceedings of the 7th Weurman Flavour Research Symposium, Noordwijkerhout, The Netherlands, 15-18 June, 1993 / |cedited by H. Maarse and D.G. Van der Heij.
260 |aAmsterdam ;|aNew York : |bElsevier, |c1994.
300 |axii, 516 p. : |bill. , ; |c25 cm.
4400 |aDevelopments in food science ;|v35
504 |aIncludes bibliographical references and indexes.
6500 |aFlavoring essences - Congresses
7001 |aHeij, D. G. van der.
7001 |aMaarsè, H.
852|bKho tham khảo (SDH cũ)|j(1): 2000000357
890|a1|b1|c0|d0
STT Barcode Nơi lưu Chỉ số xếp giá Loại tài liệu Bản sao Tình trạng Thành phần Đặt mượn
1 2000000357 Kho tham khảo (SDH cũ) 664.07 W 37 Sách ngoại văn 1
Nhận xét