Nhan đề
| Characteristics of thin-layer drying and rehydration of nata de coco / Huiping Fan and others |
Mô tả vật lý
| P.103-109 |
Từ khóa tự do
| Drying |
Từ khóa tự do
| Mathematical models |
Tác giả(bs) CN
| Huiping Fan |
Tác giả(bs) CN
| Jihong Wu |
Tác giả(bs) CN
| Xiaojun Liao |
Tác giả(bs) CN
| Xiaosong Hu |
Nguồn trích
| International journal of food science and technology.-
Số: 7
Tập: 46
Năm: 2011 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 135732 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 11497F9A-EB8F-4105-9DAE-8810BEB38237 |
---|
005 | 202006160858 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20200616085839|zngavt |
---|
245 | |aCharacteristics of thin-layer drying and rehydration of nata de coco / |cHuiping Fan and others |
---|
300 | |aP.103-109 |
---|
653 | |aDrying |
---|
653 | |aMathematical models |
---|
700 | |aHuiping Fan |
---|
700 | |aJihong Wu |
---|
700 | |aXiaojun Liao |
---|
700 | |aXiaosong Hu |
---|
773 | |tInternational journal of food science and technology.|d2011|v46|i7 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào