• Sách ngoại văn
  • Ký hiệu PL/XG: 664.0287
    Nhan đề: Antimicrobial food additives : characteristics, uses, effects / Erich Lück, Martin Jager ; translated from the German by S.F. Laichena.

DDC 664.0287
Tác giả CN Lück, Erich.
Nhan đề Antimicrobial food additives : characteristics, uses, effects / Erich Lück, Martin Jager ; translated from the German by S.F. Laichena.
Lần xuất bản 2nd rev. and enl. ed.
Thông tin xuất bản Berlin ;New York : Springer, c1997.
Mô tả vật lý xxv, 260 p. : ill. ; 24 cm.
Thuật ngữ chủ đề Food additives.
Thuật ngữ chủ đề Food-Preservation.
Thuật ngữ chủ đề Food preservatives.
Môn học Phụ gia thực phẩm
Tác giả(bs) CN Jager, Martin,
000 01342nam a2200337 a 4500
00131197
00212
004513F73AB-9CE2-40C3-AD12-DB8928FCC508
005201605121410
008961121sc199 gw a b 001 0 eng
0091 0
010 |a 96039964
020 |a038761138X (New York : acid-free paper)
020 |a354061138X (Berlin : acid-free paper)
035 |9(DLC) 96039964
039|a20160512141027|bvanpth|c20140418160650|dthanhnhan|y20140418160322|zthanhnhan
08200|a664.0287|221
1001 |aLück, Erich.
24510|aAntimicrobial food additives : |bcharacteristics, uses, effects / |cErich Lück, Martin Jager ; translated from the German by S.F. Laichena.
250 |a2nd rev. and enl. ed.
260 |aBerlin ;|aNew York : |bSpringer, |cc1997.
300 |axxv, 260 p. : |bill. ; |c24 cm.
504 |aIncludes bibliographical references and index.
650 0|aFood additives.
650 0|aFood|xPreservation.
650 0|aFood preservatives.
690|aPhụ gia thực phẩm
7001 |aJager, Martin,|d1963-
8561|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata3/sachdientu/tienganh/600_khoahocungdung_congnghe/660_kythuathoahoc/antimicrobialfoodadditivescharacteristics_erichluck/0354061138x_001thumbimage.jpg
890|a0|b0|c1|d25
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét