- Sách ngoại văn
- Ký hiệu PL/XG: 664.02 Y 11 R
Nhan đề: Proteins in food processing / edited by R.Y. Yada.
|
000
| 01427nam a22003737a 4500 |
---|
000 | 11 |
---|
001 | 5151 |
---|
002 | 12 |
---|
004 | C9DA480B-377F-4754-AE0F-6CAE15EDCACE |
---|
005 | 201605011107 |
---|
008 | 070214s2004 fluab ab 001 0 eng d |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a0849325366 (CRC Press) |
---|
020 | |a185573723X (Woodhead) |
---|
020 | |a1855738376 (e-book) |
---|
039 | |a20160501110842|bvanpth|c20120412|doanhntk|y20060503|zsuongptt |
---|
082 | |a664.02|bY 11 R |
---|
242 | |aProtein trong chế biến thực phẩm |
---|
245 | 00|aProteins in food processing / |cedited by R.Y. Yada. |
---|
260 | |aBoca Raton :|aCambridge, Eng. : |bCRC Press ; : |bWoodhead Pub., |c2004. |
---|
300 | |axviii, 686 p. : |bill. ; |c25 cm. |
---|
490 | |aWoodhead publishing in food science and technology |
---|
650 | |aThực phẩm - Chế biến |
---|
650 | |aProteins |
---|
650 | 0|aProteins in human nutrition. |
---|
650 | 2|aDietary Proteins. |
---|
650 | 2|aFood Industry. |
---|
651 | |aFood - Processing |
---|
690 | |aPhân tích thực phẩm |
---|
690 | |aDinh dưỡng học |
---|
700 | |aYada, R. Y. |
---|
700 | 1 |aYada, Rickey Yoshio,|d1954- |
---|
852 | |bKho tham khảo (SDH cũ)|j(1): 2000004084 |
---|
856 | 1|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata/ntulibdigitalcollections/coverimages/600_khoahocungdung_congnghe/660_kythuathoahoc/proteins in food processing_r.y. yada editthumbimage.jpg |
---|
856 | 42|3Publisher description|uhttp://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0707/2007271871-d.html |
---|
890 | |a1|b4|c1|d4 |
---|
| |
STT |
Barcode |
Nơi lưu |
Chỉ số xếp giá |
Loại tài liệu |
Bản sao |
Tình trạng |
Thành phần |
Đặt mượn |
1
|
2000004084
|
Kho tham khảo (SDH cũ)
|
664.02 Y 11 R
|
Sách ngoại văn
|
1
|
|
|
|
|
|
|
|
|