- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: All India Survey for Analyses of Colors in Sweets
and Savories: Exposure Risk in Indian Population / Sumita Dixit, Subhash K. Khanna, and Mukul Das
Tác giả CN
| Dixit, Sumita |
Nhan đề
| All India Survey for Analyses of Colors in Sweets
and Savories: Exposure Risk in Indian Population / Sumita Dixit, Subhash K. Khanna, and Mukul Das |
Mô tả vật lý
| From p.151-156 |
Từ khóa tự do
| Color |
Từ khóa tự do
| Food additives |
Tác giả(bs) CN
| Das, Mukul |
Tác giả(bs) CN
| Khanna, Subhash K. |
Nguồn trích
| Journal of food science -
Số: 4
Tập: 78
Năm: 2013 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 107655 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 2B0F5FF2-B67F-4F00-85A8-25A0013A04B5 |
---|
005 | 201904231547 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20190423154737|zngavt |
---|
100 | |aDixit, Sumita |
---|
245 | |aAll India Survey for Analyses of Colors in Sweets
and Savories: Exposure Risk in Indian Population / |cSumita Dixit, Subhash K. Khanna, and Mukul Das |
---|
300 | |aFrom p.151-156 |
---|
653 | |aColor |
---|
653 | |aFood additives |
---|
700 | |aDas, Mukul |
---|
700 | |aKhanna, Subhash K. |
---|
773 | |tJournal of food science |d2013|v78|i4 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|