• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: All India Survey for Analyses of Colors in Sweets and Savories: Exposure Risk in Indian Population / Sumita Dixit, Subhash K. Khanna, and Mukul Das

Tác giả CN Dixit, Sumita
Nhan đề All India Survey for Analyses of Colors in Sweets and Savories: Exposure Risk in Indian Population / Sumita Dixit, Subhash K. Khanna, and Mukul Das
Mô tả vật lý From p.151-156
Từ khóa tự do Color
Từ khóa tự do Food additives
Tác giả(bs) CN Das, Mukul
Tác giả(bs) CN Khanna, Subhash K.
Nguồn trích Journal of food science - Số: 4 Tập: 78 Năm: 2013
000 00000nab#a2200000ui#4500
001107655
00221
0042B0F5FF2-B67F-4F00-85A8-25A0013A04B5
005201904231547
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20190423154737|zngavt
100 |aDixit, Sumita
245 |aAll India Survey for Analyses of Colors in Sweets and Savories: Exposure Risk in Indian Population / |cSumita Dixit, Subhash K. Khanna, and Mukul Das
300 |aFrom p.151-156
653 |aColor
653 |aFood additives
700 |aDas, Mukul
700 |aKhanna, Subhash K.
773 |tJournal of food science |d2013|v78|i4
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét