- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Authentication of extra virgin olive oils by Fourier-transform infrared spectroscopy / M.J. Lerma-Garcia and others
Nhan đề
| Authentication of extra virgin olive oils by Fourier-transform infrared spectroscopy / M.J. Lerma-Garcia and others |
Mô tả vật lý
| P.79-84 |
Từ khóa tự do
| Fourier-transform infrared spectroscopy |
Từ khóa tự do
| Linear discriminant analysis |
Từ khóa tự do
| Multiple linear regression |
Tác giả(bs) CN
| Herrero-Martinez, J.M. |
Tác giả(bs) CN
| Lerma-Garcia, M.J. |
Tác giả(bs) CN
| Ramis-Ramos, G. |
Tác giả(bs) CN
| Simo-Alfonso, E.F. |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 3
Tập: 108
Năm: 2010 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 146148 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 143DA203-31DA-46F0-A93E-5A23B9CF0313 |
---|
005 | 202104201425 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210420142538|znguyenloi |
---|
245 | |aAuthentication of extra virgin olive oils by Fourier-transform infrared spectroscopy / |cM.J. Lerma-Garcia and others |
---|
300 | |aP.79-84 |
---|
653 | |aFourier-transform infrared spectroscopy |
---|
653 | |aLinear discriminant analysis |
---|
653 | |aMultiple linear regression |
---|
700 | |aHerrero-Martinez, J.M. |
---|
700 | |aLerma-Garcia, M.J. |
---|
700 | |aRamis-Ramos, G. |
---|
700 | |aSimo-Alfonso, E.F. |
---|
773 | |tFood chemistry|d2010|v108|i3 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|