- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Effects of a propionic acid-based preservative on storage characteristics, nutritive value, and energy content for alfalfa hays packaged in large round bales / W. K. Coblentz and M. G. Bertram
Tác giả CN
| Coblentz, W. K. |
Nhan đề
| Effects of a propionic acid-based preservative on storage characteristics, nutritive value, and energy content for alfalfa hays packaged in large round bales / W. K. Coblentz and M. G. Bertram |
Mô tả vật lý
| From p.350-362 |
Từ khóa tự do
| Alfalfa hay |
Từ khóa tự do
| Heat damage |
Từ khóa tự do
| Heating |
Tác giả(bs) CN
| Bertram, M. G. |
Nguồn trích
| Journal of Dairy Science-
Số: 01
Tập: 95
Năm: 2012 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 51151 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 647B1A24-09E8-46E9-96AA-869C6009625E |
---|
005 | 201606131545 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20160613154517|zhientrang |
---|
100 | |aCoblentz, W. K. |
---|
245 | |aEffects of a propionic acid-based preservative on storage characteristics, nutritive value, and energy content for alfalfa hays packaged in large round bales / |cW. K. Coblentz and M. G. Bertram |
---|
300 | |aFrom p.350-362 |
---|
653 | |aAlfalfa hay |
---|
653 | |aHeat damage |
---|
653 | |aHeating |
---|
700 | |aBertram, M. G. |
---|
773 | |tJournal of Dairy Science|d2012|v95|i01 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|