• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Effects of a propionic acid-based preservative on storage characteristics, nutritive value, and energy content for alfalfa hays packaged in large round bales / W. K. Coblentz and M. G. Bertram

Tác giả CN Coblentz, W. K.
Nhan đề Effects of a propionic acid-based preservative on storage characteristics, nutritive value, and energy content for alfalfa hays packaged in large round bales / W. K. Coblentz and M. G. Bertram
Mô tả vật lý From p.350-362
Từ khóa tự do Alfalfa hay
Từ khóa tự do Heat damage
Từ khóa tự do Heating
Tác giả(bs) CN Bertram, M. G.
Nguồn trích Journal of Dairy Science- Số: 01 Tập: 95 Năm: 2012
000 00000nab#a2200000ui#4500
00151151
00221
004647B1A24-09E8-46E9-96AA-869C6009625E
005201606131545
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20160613154517|zhientrang
100 |aCoblentz, W. K.
245 |aEffects of a propionic acid-based preservative on storage characteristics, nutritive value, and energy content for alfalfa hays packaged in large round bales / |cW. K. Coblentz and M. G. Bertram
300 |aFrom p.350-362
653 |aAlfalfa hay
653 |aHeat damage
653 |aHeating
700 |aBertram, M. G.
773 |tJournal of Dairy Science|d2012|v95|i01
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét