Nhan đề
| Analyses of marine-derived tocopherol in processed foods containing fish / Naohiro Gotoh and others |
Mô tả vật lý
| P.46-50 |
Từ khóa tự do
| Fish meat |
Từ khóa tự do
| Heating |
Từ khóa tự do
| Heat-resistance characteristics |
Tác giả(bs) CN
| Daisuke Mashimo |
Tác giả(bs) CN
| Kaori Sekiguchi |
Tác giả(bs) CN
| Naohiro Gotoh |
Tác giả(bs) CN
| Tomiko Oka |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 02
Tập: 129
Năm: 2011 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 152025 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 55CE2F11-C502-49CF-B1AD-B9BDCBB09F3A |
---|
005 | 202105270940 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210527094145|zoanhntk |
---|
245 | |aAnalyses of marine-derived tocopherol in processed foods containing fish / |cNaohiro Gotoh and others |
---|
300 | |aP.46-50 |
---|
653 | |aFish meat |
---|
653 | |aHeating |
---|
653 | |aHeat-resistance characteristics |
---|
700 | |aDaisuke Mashimo |
---|
700 | |aKaori Sekiguchi |
---|
700 | |aNaohiro Gotoh |
---|
700 | |aTomiko Oka |
---|
773 | |tFood chemistry|d2011|v129|i02 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào