Nhan đề
| Comparison of the crystalline properties and structural changes of starches from high-amylose transgenic rice and its wild type during heating / Cunxu Wei and others |
Mô tả vật lý
| P.74-81 |
Từ khóa tự do
| Heating |
Từ khóa tự do
| High-amylose starch granule |
Từ khóa tự do
| Rice |
Tác giả(bs) CN
| Bin Xu |
Tác giả(bs) CN
| Cunxu Wei |
Tác giả(bs) CN
| Fengling Qin |
Tác giả(bs) CN
| Weidong Zhou |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 03
Tập: 128
Năm: 2011 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 151776 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | C8984780-2159-413C-99D6-E5ADD3A26E79 |
---|
005 | 202105260958 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210526095904|zoanhntk |
---|
245 | |aComparison of the crystalline properties and structural changes of starches from high-amylose transgenic rice and its wild type during heating / |cCunxu Wei and others |
---|
300 | |aP.74-81 |
---|
653 | |aHeating |
---|
653 | |aHigh-amylose starch granule |
---|
653 | |aRice |
---|
700 | |aBin Xu |
---|
700 | |aCunxu Wei |
---|
700 | |aFengling Qin |
---|
700 | |aWeidong Zhou |
---|
773 | |tFood chemistry|d2011|v128|i03 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào