• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Adsorption kinetics, thermodynamics and isotherm of Hg(II) from aqueous solutions using buckwheat hulls from Jiaodong of China / Ping Yin and others

Nhan đề Adsorption kinetics, thermodynamics and isotherm of Hg(II) from aqueous solutions using buckwheat hulls from Jiaodong of China / Ping Yin and others
Mô tả vật lý P.313-319
Từ khóa tự do Isotherm
Từ khóa tự do Kinetics
Từ khóa tự do Thermodynamics
Tác giả(bs) CN Chen, Hou
Tác giả(bs) CN Qu, Rongjun
Tác giả(bs) CN Wang, Chunhua
Tác giả(bs) CN Wang, Zengdi
Tác giả(bs) CN Yin, Ping
Nguồn trích Food chemistry- Số: 3-4 Tập: 136 Năm: 2013
000 00000nab#a2200000ui#4500
001153604
00221
0041E8FB3A6-C3F3-457B-90CD-4FB62E6B8AFC
005202106031425
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20210603142533|znguyenloi
245 |aAdsorption kinetics, thermodynamics and isotherm of Hg(II) from aqueous solutions using buckwheat hulls from Jiaodong of China / |cPing Yin and others
300 |aP.313-319
653 |aIsotherm
653 |aKinetics
653 |aThermodynamics
700 |aChen, Hou
700 |aQu, Rongjun
700 |aWang, Chunhua
700 |aWang, Zengdi
700 |aYin, Ping
773 |tFood chemistry|d2013|v136|i3-4
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét