- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: The influence of inulin addition on the morphological and structural properties of durum wheat pasta / Daniela Manno, Emanuela Filippo, Antonio Serra, Carmine Negro, Luigi De Bellis & Antonio Miceli
Nhan đề
| The influence of inulin addition on the morphological and structural properties of durum wheat pasta / Daniela Manno, Emanuela Filippo, Antonio Serra, Carmine Negro, Luigi De Bellis & Antonio Miceli |
Mô tả vật lý
| Page 136 - 142 |
Từ khóa tự do
| Starch. |
Từ khóa tự do
| Dietary fibre. |
Từ khóa tự do
| Pasta. |
Tác giả(bs) CN
| Bellis, Luigi De |
Tác giả(bs) CN
| Filippo, Emanuela |
Tác giả(bs) CN
| Manno, Daniela |
Tác giả(bs) CN
| Negro, Carmine |
Tác giả(bs) CN
| Serra, Antonio |
Nguồn trích
| International journal of food science and technology.-
Số: 11
Tập: 44
Năm: 2009-11 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 39665 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 00A75F8E-1D81-4590-B76B-98A58CF162F0 |
---|
005 | 201512140820 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20151214082056|zhungbt |
---|
245 | |aThe influence of inulin addition on the morphological and structural properties of durum wheat pasta / |cDaniela Manno, Emanuela Filippo, Antonio Serra, Carmine Negro, Luigi De Bellis & Antonio Miceli |
---|
300 | |aPage 136 - 142 |
---|
653 | |aStarch. |
---|
653 | |aDietary fibre. |
---|
653 | |aPasta. |
---|
700 | |aBellis, Luigi De |
---|
700 | |aFilippo, Emanuela |
---|
700 | |aManno, Daniela |
---|
700 | |aNegro, Carmine |
---|
700 | |aSerra, Antonio |
---|
773 | |tInternational journal of food science and technology.|d2009-11|v44|i11 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|