• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: The influence of inulin addition on the morphological and structural properties of durum wheat pasta / Daniela Manno, Emanuela Filippo, Antonio Serra, Carmine Negro, Luigi De Bellis & Antonio Miceli

Nhan đề The influence of inulin addition on the morphological and structural properties of durum wheat pasta / Daniela Manno, Emanuela Filippo, Antonio Serra, Carmine Negro, Luigi De Bellis & Antonio Miceli
Mô tả vật lý Page 136 - 142
Từ khóa tự do Starch.
Từ khóa tự do Dietary fibre.
Từ khóa tự do Pasta.
Tác giả(bs) CN Bellis, Luigi De
Tác giả(bs) CN Filippo, Emanuela
Tác giả(bs) CN Manno, Daniela
Tác giả(bs) CN Negro, Carmine
Tác giả(bs) CN Serra, Antonio
Nguồn trích International journal of food science and technology.- Số: 11 Tập: 44 Năm: 2009-11
000 00000nab#a2200000ui#4500
00139665
00221
00400A75F8E-1D81-4590-B76B-98A58CF162F0
005201512140820
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20151214082056|zhungbt
245 |aThe influence of inulin addition on the morphological and structural properties of durum wheat pasta / |cDaniela Manno, Emanuela Filippo, Antonio Serra, Carmine Negro, Luigi De Bellis & Antonio Miceli
300 |aPage 136 - 142
653 |aStarch.
653 |aDietary fibre.
653 |aPasta.
700 |aBellis, Luigi De
700 |aFilippo, Emanuela
700 |aManno, Daniela
700 |aNegro, Carmine
700 |aSerra, Antonio
773 |tInternational journal of food science and technology.|d2009-11|v44|i11
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét