• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Changes in lipid classes, fatty acids, protein and amino acids during egg development and yolk-sac larvae stage in brill ( Scophthalmus rhombus L.) / Ismael Hachero Cruzado and others

Nhan đề Changes in lipid classes, fatty acids, protein and amino acids during egg development and yolk-sac larvae stage in brill ( Scophthalmus rhombus L.) / Ismael Hachero Cruzado and others
Mô tả vật lý From p.76-85
Từ khóa tự do Brill
Từ khóa tự do Development
Từ khóa tự do Egg
Tác giả(bs) CN Cruzado, Ismael Hachero
Tác giả(bs) CN Herrera, Marcelino
Tác giả(bs) CN Lorenzom, Antonio
Tác giả(bs) CN Rodrıguez, Elena
Nguồn trích Aquaculture research- Số: 10 Tập: 44 Năm: 2013
000 00000nab#a2200000ui#4500
00164348
00221
004297B437D-AD06-4EE9-B9FF-D33DB12C9B86
005201705221557
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20170522155735|zoanhntk
245 |aChanges in lipid classes, fatty acids, protein and amino acids during egg development and yolk-sac larvae stage in brill ( Scophthalmus rhombus L.) / |cIsmael Hachero Cruzado and others
300 |aFrom p.76-85
653 |aBrill
653 |aDevelopment
653 |aEgg
700 |aCruzado, Ismael Hachero
700 |aHerrera, Marcelino
700 |aLorenzom, Antonio
700 |aRodrıguez, Elena
773 |tAquaculture research|d2013|v44|i10
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét