• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: A Comparative Study of the Analysis of Antioxidant Activities of Liquid Foods Employing Spectrophotometric, Fluorometric, and Chemiluminescent Methods / Francisco J. Barba and others

Nhan đề A Comparative Study of the Analysis of Antioxidant Activities of Liquid Foods Employing Spectrophotometric, Fluorometric, and Chemiluminescent Methods / Francisco J. Barba and others
Mô tả vật lý From p.317-327
Từ khóa tự do Total antioxidant capacity
Từ khóa tự do Bioactive compounds
Từ khóa tự do Fruit juice milk
Tác giả(bs) CN Esteve, María J.
Tác giả(bs) CN Tedeschi, Paola
Tác giả(bs) CN Barba, Francisco J.
Tác giả(bs) CN Brandolini, Vincenzo
Nguồn trích Food analytical methods.- Số: 1 Tập: 6 Năm: 2013
000 00000nab#a2200000ui#4500
001147522
00221
004BF6B212A-4F15-4BD1-8861-7D6C43DB403C
005202105041623
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20210504162332|zluuyen
245 |aA Comparative Study of the Analysis of Antioxidant Activities of Liquid Foods Employing Spectrophotometric, Fluorometric, and Chemiluminescent Methods / |cFrancisco J. Barba and others
300 |aFrom p.317-327
653 |a Total antioxidant capacity
653 |aBioactive compounds
653 |aFruit juice milk
700 |a Esteve, María J.
700 |a Tedeschi, Paola
700 |aBarba, Francisco J.
700 |aBrandolini, Vincenzo
773 |tFood analytical methods.|d2013|v6|i1
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét