- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: A Comparative Study of the Analysis of Antioxidant
Activities of Liquid Foods Employing Spectrophotometric,
Fluorometric, and Chemiluminescent Methods / Francisco J. Barba and others
Nhan đề
| A Comparative Study of the Analysis of Antioxidant
Activities of Liquid Foods Employing Spectrophotometric,
Fluorometric, and Chemiluminescent Methods / Francisco J. Barba and others |
Mô tả vật lý
| From p.317-327 |
Từ khóa tự do
| Total antioxidant capacity |
Từ khóa tự do
| Bioactive compounds |
Từ khóa tự do
| Fruit juice milk |
Tác giả(bs) CN
| Esteve, María J. |
Tác giả(bs) CN
| Tedeschi, Paola |
Tác giả(bs) CN
| Barba, Francisco J. |
Tác giả(bs) CN
| Brandolini, Vincenzo |
Nguồn trích
| Food analytical methods.-
Số: 1
Tập: 6
Năm: 2013 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 147522 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | BF6B212A-4F15-4BD1-8861-7D6C43DB403C |
---|
005 | 202105041623 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210504162332|zluuyen |
---|
245 | |aA Comparative Study of the Analysis of Antioxidant
Activities of Liquid Foods Employing Spectrophotometric,
Fluorometric, and Chemiluminescent Methods / |cFrancisco J. Barba and others |
---|
300 | |aFrom p.317-327 |
---|
653 | |a Total antioxidant capacity |
---|
653 | |aBioactive compounds |
---|
653 | |aFruit juice milk |
---|
700 | |a Esteve, María J. |
---|
700 | |a Tedeschi, Paola |
---|
700 | |aBarba, Francisco J. |
---|
700 | |aBrandolini, Vincenzo |
---|
773 | |tFood analytical methods.|d2013|v6|i1 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|