• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: A comparative study on phenolic profile, vitamin C content and antioxidant activity of Italian honeys of different botanical origin / Annamaria Perna and others

Nhan đề A comparative study on phenolic profile, vitamin C content and antioxidant activity of Italian honeys of different botanical origin / Annamaria Perna and others
Mô tả vật lý P125-134
Từ khóa tự do Antioxidants
Từ khóa tự do Botanical source
Từ khóa tự do DPPH
Tác giả(bs) CN Gambacorta, Emilio
Tác giả(bs) CN Intaglietta, Immacolata
Tác giả(bs) CN Perna, Annamaria
Tác giả(bs) CN Simonetti, Amalia
Nguồn trích International journal of food science and technology.- Số: 09 Tập: 48 Năm: 2013
000 00000nab#a2200000ui#4500
001157572
00221
004BFAF2BD1-8636-4AD2-A884-730824976ECA
005202109221517
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20210922151746|zoanhntk
245 |aA comparative study on phenolic profile, vitamin C content and antioxidant activity of Italian honeys of different botanical origin / |cAnnamaria Perna and others
300 |aP125-134
653 |aAntioxidants
653 |aBotanical source
653 |aDPPH
700 |aGambacorta, Emilio
700 |aIntaglietta, Immacolata
700 |aPerna, Annamaria
700 |aSimonetti, Amalia
773 |tInternational journal of food science and technology.|d2013|v48|i09
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét