- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: A comparative study on phenolic profile, vitamin C content and antioxidant activity of Italian honeys of different botanical origin / Annamaria Perna and others
Nhan đề
| A comparative study on phenolic profile, vitamin C content and antioxidant activity of Italian honeys of different botanical origin / Annamaria Perna and others |
Mô tả vật lý
| P125-134 |
Từ khóa tự do
| Antioxidants |
Từ khóa tự do
| Botanical source |
Từ khóa tự do
| DPPH |
Tác giả(bs) CN
| Gambacorta, Emilio |
Tác giả(bs) CN
| Intaglietta, Immacolata |
Tác giả(bs) CN
| Perna, Annamaria |
Tác giả(bs) CN
| Simonetti, Amalia |
Nguồn trích
| International journal of food science and technology.-
Số: 09
Tập: 48
Năm: 2013 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 157572 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | BFAF2BD1-8636-4AD2-A884-730824976ECA |
---|
005 | 202109221517 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210922151746|zoanhntk |
---|
245 | |aA comparative study on phenolic profile, vitamin C content and antioxidant activity of Italian honeys of different botanical origin / |cAnnamaria Perna and others |
---|
300 | |aP125-134 |
---|
653 | |aAntioxidants |
---|
653 | |aBotanical source |
---|
653 | |aDPPH |
---|
700 | |aGambacorta, Emilio |
---|
700 | |aIntaglietta, Immacolata |
---|
700 | |aPerna, Annamaria |
---|
700 | |aSimonetti, Amalia |
---|
773 | |tInternational journal of food science and technology.|d2013|v48|i09 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|