Nhan đề
| Deodorization optimization of Camelina sativa oil:Oxidative and sensory studies / Robert Hrastar and others |
Mô tả vật lý
| From p.117-125 |
Từ khóa tự do
| Camelina sativa |
Từ khóa tự do
| Deodorization |
Từ khóa tự do
| Food processing |
Tác giả(bs) CN
| Charlotte Jacobsen |
Tác giả(bs) CN
| Hrastar, Robert |
Tác giả(bs) CN
| Ling-Zhi Cheong |
Tác giả(bs) CN
| Xuebing Xu |
Nguồn trích
| European journal of lipid science and technology : EJLST.-
Số: 4
Tập: 113
Năm: 2011 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 67714 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 4FDDD0AA-1380-4C1D-8D9B-1F1AB687846F |
---|
005 | 201706191803 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20170619180427|zoanhntk |
---|
245 | |aDeodorization optimization of Camelina sativa oil:|bOxidative and sensory studies / |cRobert Hrastar and others |
---|
300 | |aFrom p.117-125 |
---|
653 | |aCamelina sativa |
---|
653 | |aDeodorization |
---|
653 | |aFood processing |
---|
700 | |aCharlotte Jacobsen |
---|
700 | |aHrastar, Robert |
---|
700 | |aLing-Zhi Cheong |
---|
700 | |aXuebing Xu |
---|
773 | |tEuropean journal of lipid science and technology : EJLST.|d2011|v113|i4 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào