- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: An improved LC-MS/MS method for the quantitation of acrylamide in processed foods / Cheong Tae Kim, Eun-Sun Hwang, Hyong Joo Lee
Nhan đề
| An improved LC-MS/MS method for the quantitation of acrylamide in processed foods / Cheong Tae Kim, Eun-Sun Hwang, Hyong Joo Lee |
Từ khóa tự do
| Acrylamide |
Từ khóa tự do
| Food processing |
Từ khóa tự do
| LC-MS/MS |
Tác giả(bs) CN
| Hwang, Eun-Sun. |
Tác giả(bs) CN
| Kim, Cheong Tae. |
Tác giả(bs) CN
| Lee, Hyong Joo. |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 1
Tập: 101
Năm: 2007 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 132794 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | C8783DFF-BC13-4719-BE0C-D2A8FB86A259 |
---|
005 | 202006011526 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20200601152610|zhungbt |
---|
245 | |aAn improved LC-MS/MS method for the quantitation of acrylamide in processed foods / |cCheong Tae Kim, Eun-Sun Hwang, Hyong Joo Lee |
---|
653 | |aAcrylamide |
---|
653 | |aFood processing |
---|
653 | |aLC-MS/MS |
---|
700 | |aHwang, Eun-Sun. |
---|
700 | |aKim, Cheong Tae. |
---|
700 | |aLee, Hyong Joo. |
---|
773 | |tFood chemistry|d2007|v101|i1 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|