• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Decontamination of Salmonella, Shigella, and Escherichia coli O157:H7 from Leafy Green Vegetables Using Edible Plant Extracts / Nydia Orue and others

Nhan đề Decontamination of Salmonella, Shigella, and Escherichia coli O157:H7 from Leafy Green Vegetables Using Edible Plant Extracts / Nydia Orue and others
Mô tả vật lý From p.172-178
Từ khóa tự do Fresh greens
Từ khóa tự do Salmonella
Tác giả(bs) CN Feng, Peter
Tác giả(bs) CN Garcıa, Santos
Tác giả(bs) CN Heredia, Norma
Tác giả(bs) CN Orue, Nydia
Nguồn trích Journal of food science - Số: 2 Tập: 78 Năm: 2013
000 00000nab#a2200000ui#4500
001107454
00221
0041FADD9D1-ED8D-4E7B-A2C1-057E551D66CA
005201904231000
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20190423100053|zngavt
245 |aDecontamination of Salmonella, Shigella, and Escherichia coli O157:H7 from Leafy Green Vegetables Using Edible Plant Extracts / |cNydia Orue and others
300 |aFrom p.172-178
653 |aFresh greens
653 |aSalmonella
700 |aFeng, Peter
700 |aGarcıa, Santos
700 |aHeredia, Norma
700 |aOrue, Nydia
773 |tJournal of food science |d2013|v78|i2
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét