• Journal Articles
  • Label: Enhancing The Food Product Drying with Air Dehumidified by Zeolite / M. Djaeni and others

Nhan đề Enhancing The Food Product Drying with Air Dehumidified by Zeolite / M. Djaeni and others
Mô tả vật lý P.1-6
Từ khóa tự do Carrageenan
Từ khóa tự do Dehumidification
Từ khóa tự do Roselle
Tác giả(bs) CN Agustina, D.
Tác giả(bs) CN Anggoro, D.
Tác giả(bs) CN Asiah, N.
Tác giả(bs) CN Djaeni, M.
Tác giả(bs) CN Santoso, G.W.
Nguồn trích Advance journal of food science and technology : AJFST- Số: 7 Tập: 6 Năm: 2014
000 00000nab#a2200000ui#4500
001203567
00221
004D63B7080-59CF-4195-B2D3-51469D2239E5
005202405101547
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20240510154737|znguyenloi
245 |aEnhancing The Food Product Drying with Air Dehumidified by Zeolite / |cM. Djaeni and others
300 |aP.1-6
653 |aCarrageenan
653 |aDehumidification
653 |aRoselle
700 |aAgustina, D.
700 |aAnggoro, D.
700 |aAsiah, N.
700 |aDjaeni, M.
700 |aSantoso, G.W.
773 |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i7
890|c1
No Record Found
Comment