- Journal Articles
- Label: Enhancing The Food Product Drying with Air Dehumidified by Zeolite / M. Djaeni and others
Nhan đề
| Enhancing The Food Product Drying with Air Dehumidified by Zeolite / M. Djaeni and others |
Mô tả vật lý
| P.1-6 |
Từ khóa tự do
| Carrageenan |
Từ khóa tự do
| Dehumidification |
Từ khóa tự do
| Roselle |
Tác giả(bs) CN
| Agustina, D. |
Tác giả(bs) CN
| Anggoro, D. |
Tác giả(bs) CN
| Asiah, N. |
Tác giả(bs) CN
| Djaeni, M. |
Tác giả(bs) CN
| Santoso, G.W. |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 7
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 203567 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | D63B7080-59CF-4195-B2D3-51469D2239E5 |
---|
005 | 202405101547 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240510154737|znguyenloi |
---|
245 | |aEnhancing The Food Product Drying with Air Dehumidified by Zeolite / |cM. Djaeni and others |
---|
300 | |aP.1-6 |
---|
653 | |aCarrageenan |
---|
653 | |aDehumidification |
---|
653 | |aRoselle |
---|
700 | |aAgustina, D. |
---|
700 | |aAnggoro, D. |
---|
700 | |aAsiah, N. |
---|
700 | |aDjaeni, M. |
---|
700 | |aSantoso, G.W. |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i7 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
|
|
|
|
|