DDC
| 664.0282 |
Nhan đề
| A complete course in canning and related processes. |
Nhan đề khác
| Complete course in canning. |
Lần xuất bản
| 12th ed. / |
Thông tin xuất bản
| Baltimore, Md. : CTI Publications, 1987. |
Mô tả vật lý
| 3 v. : ill. ; 24 cm. |
Thuật ngữ chủ đề
| Canning and preserving. |
Môn học
| Công nghệ sản xuất đồ hộp |
Tác giả(bs) CN
| Lopez, Anthony. |
|
000
| 00848nam a2200217 a 4500 |
---|
001 | 27175 |
---|
002 | 12 |
---|
004 | 17DD1B21-AE7F-4CF0-A920-8A8EC4CD95D6 |
---|
005 | 201306211131 |
---|
008 | 000208s1987 mdua b 001 0 eng |
---|
009 | 1 0 |
---|
020 | |a0930027256 (set) |
---|
020 | |a0930027264 (bk. 1) |
---|
020 | |a0930027272 (bk. 2) |
---|
020 | |a0930027280 (bk. 3) |
---|
039 | |a20130621102917|bluuyen|y20130621102615|zluuyen |
---|
082 | 00|a664.0282 |
---|
245 | 02|aA complete course in canning and related processes. |
---|
246 | 30|aComplete course in canning. |
---|
250 | |a12th ed. /|brevised and enlarged by Anthony Lopez. |
---|
260 | |aBaltimore, Md. : |bCTI Publications, |c1987. |
---|
300 | |a3 v. : |bill. ; |c24 cm. |
---|
505 | 0 |abk. 1. Basic information on canning -- bk. 2. Packaging, aseptic processing ingredients -- bk. 3. Processing procedures for canned food products. |
---|
650 | 0|aCanning and preserving. |
---|
690 | |aCông nghệ sản xuất đồ hộp |
---|
700 | 1 |aLopez, Anthony. |
---|
856 | 1|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata2/sachdientu/tienganh/600_khoahocungdung_congnghe/660_kythuathoahoc/a complete course in canning and related processes_volume 1/00.1845696042_001thumbimage.jpg |
---|
890 | |a0|b0|c1|d2 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào