Nhan đề
| Analyzing comprehensive palatability of cheese products by multivariate regression to its subdomains / Kumiko Nakano and others |
Mô tả vật lý
| From p.15-22 |
Từ khóa tự do
| Culture |
Từ khóa tự do
| Information |
Từ khóa tự do
| Sensory evaluation |
Tác giả(bs) CN
| Kumiko Nakano |
Tác giả(bs) CN
| Kyutoku, Yasushi |
Tác giả(bs) CN
| Matsumura, Shigenobu |
Tác giả(bs) CN
| Sawa, Minako |
Nguồn trích
| Food science & nutrition.-
Số: 5
Tập: 1
Năm: 2013 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 140464 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | A1AD4210-2C5F-4B8C-8E9C-732B13F209B5 |
---|
005 | 202011230717 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20201123071715|zluuyen |
---|
245 | |aAnalyzing comprehensive palatability of cheese products by multivariate regression to its subdomains / |cKumiko Nakano and others |
---|
300 | |aFrom p.15-22 |
---|
653 | |aCulture |
---|
653 | |aInformation |
---|
653 | |aSensory evaluation |
---|
700 | |aKumiko Nakano |
---|
700 | |aKyutoku, Yasushi |
---|
700 | |aMatsumura, Shigenobu |
---|
700 | |aSawa, Minako |
---|
773 | |tFood science & nutrition.|d2013|v1|i5 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào