Nhan đề
| Sensory Evaluation and Textural Properties of Mushroom Sausages / Fei Lu and others |
Mô tả vật lý
| P.78-82 |
Từ khóa tự do
| Mushroom |
Từ khóa tự do
| Pleurotus nebrodensis |
Từ khóa tự do
| Pleurotus ostreatus |
Tác giả(bs) CN
| Bo Li |
Tác giả(bs) CN
| Chengyun He |
Tác giả(bs) CN
| Fei Lu |
Tác giả(bs) CN
| Jia Li |
Tác giả(bs) CN
| Yuqin Chen |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 6
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 203519 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 2E22F484-AAAB-44AE-B1B8-1AA631E73E28 |
---|
005 | 202405101435 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240510143550|znguyenloi |
---|
245 | |aSensory Evaluation and Textural Properties of Mushroom Sausages / |cFei Lu and others |
---|
300 | |aP.78-82 |
---|
653 | |aMushroom |
---|
653 | |aPleurotus nebrodensis |
---|
653 | |aPleurotus ostreatus |
---|
700 | |aBo Li |
---|
700 | |aChengyun He |
---|
700 | |aFei Lu |
---|
700 | |aJia Li |
---|
700 | |aYuqin Chen |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i6 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào