Nhan đề
| Effect of Desalination on Physicochemical and Functional Properties of Duck (Anas plotyrhyncus) Egg Whites / Mhamadi Mmadi and others |
Mô tả vật lý
| P.70-77 |
Từ khóa tự do
| Desalination |
Từ khóa tự do
| Duck egg white |
Từ khóa tự do
| Functional properties |
Tác giả(bs) CN
| Mhamadi Mmadi |
Tác giả(bs) CN
| Min Zhang |
Tác giả(bs) CN
| Tidjani Amza |
Tác giả(bs) CN
| YuChuan Wang |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 6
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 203517 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 3DC3E391-114C-489B-A14C-C2CA15196611 |
---|
005 | 202405101434 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240510143456|znguyenloi |
---|
245 | |aEffect of Desalination on Physicochemical and Functional Properties of Duck (Anas plotyrhyncus) Egg Whites / |cMhamadi Mmadi and others |
---|
300 | |aP.70-77 |
---|
653 | |aDesalination |
---|
653 | |aDuck egg white |
---|
653 | |aFunctional properties |
---|
700 | |aMhamadi Mmadi |
---|
700 | |aMin Zhang |
---|
700 | |aTidjani Amza |
---|
700 | |aYuChuan Wang |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i6 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào