• Sách ngoại văn
  • Ký hiệu PL/XG: 664.02
    Nhan đề: High pressure processing of foods / edited by Christopher J. Doona, Florence E. Feeherry ; foreword by C. Patrick Dunne.

DDC 664.02
Nhan đề High pressure processing of foods / edited by Christopher J. Doona, Florence E. Feeherry ; foreword by C. Patrick Dunne.
Lần xuất bản 1st ed.
Thông tin xuất bản [Chicago] :Ames, Iowa : Blackwell Pub. ; : IFT Press, c2007.
Mô tả vật lý xxv, 246 p. : ill.
Tùng thư IFT Press series.
Tóm tắt In High Pressure Processing of Foods, an array of international experts interrelate leading scientific advancements that use molecular biology techniques to explore the biochemical mechanisms of spore germination and inactivation by high pressure.
Thuật ngữ chủ đề Food industry and trade.
Thuật ngữ chủ đề High pressure (Technology)
Môn học Kỹ thuật thực phẩm
Môn học Công nghệ hiện đại trong chế biến thủy sản. (Mã môn học:FOT703)
Tác giả(bs) CN Doona, Christopher J.
Tác giả(bs) CN Feeherry, Florence E.
Tác giả(bs) TT Knovel (Firm)
000 03518nam a2200469Ia 4500
00130628
00212
004896CE48C-1870-4F0B-AD6E-3373AE67087F
005201608151456
008100222sc200 iaua ob 001 0 eng d
0091 0
020 |a0470376406
020 |a0813809444 (alk. paper)
020 |a1615832017 (electronic bk.)
020 |a9780470376409
020 |a9780813809441 (alk. paper)
020 |a9781615832019 (electronic bk.)
039|a20160815145635|bhientrang|c20140426160313|dthanhnhan|y20140319150604|zthanhnhan
08204|222|a664.02
24500|aHigh pressure processing of foods / |cedited by Christopher J. Doona, Florence E. Feeherry ; foreword by C. Patrick Dunne.
250 |a1st ed.
260 |a[Chicago] :|aAmes, Iowa : |bBlackwell Pub. ; : |bIFT Press, |cc2007.
300 |axxv, 246 p. : |bill.
4901 |aIFT Press series.
504 |aIncludes bibliographical references and index.
520 |aIn High Pressure Processing of Foods, an array of international experts interrelate leading scientific advancements that use molecular biology techniques to explore the biochemical mechanisms of spore germination and inactivation by high pressure.
588 |aDescription based on print version record.
650 0|aFood industry and trade.
650 0|aHigh pressure (Technology)
690|aKỹ thuật thực phẩm
690|aCông nghệ hiện đại trong chế biến thủy sản. (Mã môn học:FOT703)
7001 |aDoona, Christopher J.
7001 |aFeeherry, Florence E.
7102 |aKnovel (Firm)
8561|uhttps://thuvien.ntu.edu.vn/ntukiposdata3/sachdientu/tienganh/600_khoahocungdung_congnghe/660_kythuathoahoc/highpressureprocessingoffood_christopherjdoona/00813809444_001thumbimage.jpg
890|a0|b0|c1|d1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét