Nhan đề
| The Effects of Cultivar Type on the Quality Characteristics of Chinese Chestnuts (Castanea mollissima) Canned in Sugar Syrup / Su-Wen Liu and others |
Mô tả vật lý
| P.79-84 |
Từ khóa tự do
| Chestnuts canned in sugar syrup |
Từ khóa tự do
| Correlation |
Từ khóa tự do
| Cultivars |
Tác giả(bs) CN
| Chang Liu |
Tác giả(bs) CN
| Su-Wen Liu |
Tác giả(bs) CN
| Tong-Kun Wang |
Tác giả(bs) CN
| Xue-Dong Chang |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 4
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 203071 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | B4A87251-A7F3-48DA-ACF0-DC317FB3B925 |
---|
005 | 202405031431 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240503143139|znguyenloi |
---|
245 | |aThe Effects of Cultivar Type on the Quality Characteristics of Chinese Chestnuts (Castanea mollissima) Canned in Sugar Syrup / |cSu-Wen Liu and others |
---|
300 | |aP.79-84 |
---|
653 | |aChestnuts canned in sugar syrup |
---|
653 | |aCorrelation |
---|
653 | |aCultivars |
---|
700 | |aChang Liu |
---|
700 | |aSu-Wen Liu |
---|
700 | |aTong-Kun Wang |
---|
700 | |aXue-Dong Chang |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i4 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào