- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Inhibitory effect of raspberries on starch digestive enzyme and their antioxidant properties and phenolic composition / Lei Zhang and others
Nhan đề
| Inhibitory effect of raspberries on starch digestive enzyme and their antioxidant properties and phenolic composition / Lei Zhang and others |
Mô tả vật lý
| P.161-168 |
Từ khóa tự do
| Anthocyanins |
Từ khóa tự do
| ORAC |
Từ khóa tự do
| Phenolic acids |
Tác giả(bs) CN
| Chung, Hyun |
Tác giả(bs) CN
| Hogan, Shelly |
Tác giả(bs) CN
| Li, Jianrong |
Tác giả(bs) CN
| Welbaum, Gregory E. |
Tác giả(bs) CN
| Zhang, Lei |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 2
Tập: 109
Năm: 2010 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 146922 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 06844CDE-4194-4A89-99C0-48A7BA8B48A4 |
---|
005 | 202104271517 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210427151712|znguyenloi |
---|
245 | |aInhibitory effect of raspberries on starch digestive enzyme and their antioxidant properties and phenolic composition / |cLei Zhang and others |
---|
300 | |aP.161-168 |
---|
653 | |aAnthocyanins |
---|
653 | |aORAC |
---|
653 | |aPhenolic acids |
---|
700 | |aChung, Hyun |
---|
700 | |aHogan, Shelly |
---|
700 | |aLi, Jianrong |
---|
700 | |aWelbaum, Gregory E. |
---|
700 | |aZhang, Lei |
---|
773 | |tFood chemistry|d2010|v109|i2 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|