- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Developments in glass transition determination in foods using moisture sorption isotherms / Brady P. Carter, Shelly J. Schmidt
Tác giả CN
| Carter, Brady P. |
Nhan đề
| Developments in glass transition determination in foods using moisture sorption isotherms / Brady P. Carter, Shelly J. Schmidt |
Mô tả vật lý
| P.66-71 |
Từ khóa tự do
| Glass transition temperature |
Từ khóa tự do
| Glass transition |
Từ khóa tự do
| Moisture sorption isotherms |
Tác giả(bs) CN
| Schmidt, Shelly J. |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 04
Tập: 132
Năm: 2012 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 145281 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 2671EC46-B669-403B-82D8-D2635E9B97D2 |
---|
005 | 202104070856 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210407085635|zoanhntk |
---|
100 | |aCarter, Brady P. |
---|
245 | |aDevelopments in glass transition determination in foods using moisture sorption isotherms / |cBrady P. Carter, Shelly J. Schmidt |
---|
300 | |aP.66-71 |
---|
653 | |aGlass transition temperature |
---|
653 | |aGlass transition |
---|
653 | |aMoisture sorption isotherms |
---|
700 | |aSchmidt, Shelly J. |
---|
773 | |tFood chemistry|d2012|v132|i04 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|