- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Review of Current Technologies for Reduction Salmonella Populations on Almonds / Zhongli Pan and others
Nhan đề
| Review of Current Technologies for Reduction Salmonella Populations on Almonds / Zhongli Pan and others |
Mô tả vật lý
| From p.16-27 |
Từ khóa tự do
| Foodborne diseases |
Từ khóa tự do
| Nuts |
Từ khóa tự do
| Salmonellosis |
Tác giả(bs) CN
| Bingol, Gokhan |
Tác giả(bs) CN
| Brandl, Maria T. |
Tác giả(bs) CN
| McHugh, Tara H. |
Tác giả(bs) CN
| Pan, Zhongli |
Nguồn trích
| Food and bioprocess technology.-
Số: 6
Tập: 5
Năm: 2012 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 150964 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | 8A3CC55D-0EC7-4557-9B4A-3B14C43EB5F7 |
---|
005 | 202105221132 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210522113300|zluuyen |
---|
245 | |aReview of Current Technologies for Reduction Salmonella Populations on Almonds / |cZhongli Pan and others |
---|
300 | |aFrom p.16-27 |
---|
653 | |a Foodborne diseases |
---|
653 | |aNuts |
---|
653 | |aSalmonellosis |
---|
700 | |aBingol, Gokhan |
---|
700 | |aBrandl, Maria T. |
---|
700 | |aMcHugh, Tara H. |
---|
700 | |aPan, Zhongli |
---|
773 | |tFood and bioprocess technology.|d2012|v5|i6 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|