• Bài báo tạp chí
  • Nhan đề: Fortification of queso fresco, cheddar and mozzarella cheese using selected sources of omega-3 and some nonthermal approaches / Daniela Bermúdez-Aguirre, Gustavo V. Barbosa-Cánovas

Tác giả CN Bermúdez-Aguirre, Daniela
Nhan đề Fortification of queso fresco, cheddar and mozzarella cheese using selected sources of omega-3 and some nonthermal approaches / Daniela Bermúdez-Aguirre, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Mô tả vật lý P.186-196
Từ khóa tự do Cheese
Từ khóa tự do Fortified food
Từ khóa tự do Omega-3
Tác giả(bs) CN Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Nguồn trích Food chemistry- Số: 03 Tập: 133 Năm: 2012
000 00000nab#a2200000ui#4500
001145590
00221
004AB8BBE6C-7345-4210-AC42-5461D2B84C03
005202104131527
008081223s vm| vie
0091 0
039|y20210413152834|zoanhntk
100 |aBermúdez-Aguirre, Daniela
245 |aFortification of queso fresco, cheddar and mozzarella cheese using selected sources of omega-3 and some nonthermal approaches / |cDaniela Bermúdez-Aguirre, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
300 |aP.186-196
653 |aCheese
653 |aFortified food
653 |aOmega-3
700 |aBarbosa-Cánovas, Gustavo V.
773 |tFood chemistry|d2012|v133|i03
890|c1
Không tìm thấy biểu ghi nào
Nhận xét