- Bài báo tạp chí
- Nhan đề: Fortification of queso fresco, cheddar and mozzarella cheese using selected sources of omega-3 and some nonthermal approaches / Daniela Bermúdez-Aguirre, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
Tác giả CN
| Bermúdez-Aguirre, Daniela |
Nhan đề
| Fortification of queso fresco, cheddar and mozzarella cheese using selected sources of omega-3 and some nonthermal approaches / Daniela Bermúdez-Aguirre, Gustavo V. Barbosa-Cánovas |
Mô tả vật lý
| P.186-196 |
Từ khóa tự do
| Cheese |
Từ khóa tự do
| Fortified food |
Từ khóa tự do
| Omega-3 |
Tác giả(bs) CN
| Barbosa-Cánovas, Gustavo V. |
Nguồn trích
| Food chemistry-
Số: 03
Tập: 133
Năm: 2012 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 145590 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | AB8BBE6C-7345-4210-AC42-5461D2B84C03 |
---|
005 | 202104131527 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20210413152834|zoanhntk |
---|
100 | |aBermúdez-Aguirre, Daniela |
---|
245 | |aFortification of queso fresco, cheddar and mozzarella cheese using selected sources of omega-3 and some nonthermal approaches / |cDaniela Bermúdez-Aguirre, Gustavo V. Barbosa-Cánovas |
---|
300 | |aP.186-196 |
---|
653 | |aCheese |
---|
653 | |aFortified food |
---|
653 | |aOmega-3 |
---|
700 | |aBarbosa-Cánovas, Gustavo V. |
---|
773 | |tFood chemistry|d2012|v133|i03 |
---|
890 | |c1 |
---|
| |
Không tìm thấy biểu ghi nào
|
|
|
|
|