Tác giả CN
| Murrill Blanching Liquid |
Nhan đề
| Effect of Spray Drying Technique on Processing of Stropharia rugoso-annulata Farl / Murrill Blanching Liquid |
Mô tả vật lý
| P.85-89 |
Từ khóa tự do
| Blanching liquid |
Từ khóa tự do
| Response surface method |
Từ khóa tự do
| Spray drying |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 4
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 203072 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | A60B504D-F5D8-4C0E-ABFB-1370F48121EB |
---|
005 | 202405031432 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240503143235|znguyenloi |
---|
100 | |aMurrill Blanching Liquid |
---|
245 | |aEffect of Spray Drying Technique on Processing of Stropharia rugoso-annulata Farl / |cMurrill Blanching Liquid |
---|
300 | |aP.85-89 |
---|
653 | |aBlanching liquid |
---|
653 | |aResponse surface method |
---|
653 | |aSpray drying |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i4 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào