Nhan đề
| Nutrient Composition and Protein Quality of Four Species of the Curcubitaceae Family / Matilda Steiner-Asiedu and others |
Mô tả vật lý
| P.11-19 |
Từ khóa tự do
| Curcubitaceae seeds |
Từ khóa tự do
| Mineral |
Từ khóa tự do
| Net protein utilization |
Tác giả(bs) CN
| Isaac Agbemafle |
Tác giả(bs) CN
| Matilda Steiner-Asiedu |
Tác giả(bs) CN
| Peter Nuro-Ameyaw |
Tác giả(bs) CN
| Sarah H. Hammond |
Nguồn trích
| Advance journal of food science and technology : AJFST-
Số: 7
Tập: 6
Năm: 2014 |
|
000
| 00000nab#a2200000ui#4500 |
---|
001 | 203569 |
---|
002 | 21 |
---|
004 | B1DF2997-FA99-466D-89A0-8AF0085F5C10 |
---|
005 | 202405101549 |
---|
008 | 081223s vm| vie |
---|
009 | 1 0 |
---|
039 | |y20240510154919|znguyenloi |
---|
245 | |aNutrient Composition and Protein Quality of Four Species of the Curcubitaceae Family / |cMatilda Steiner-Asiedu and others |
---|
300 | |aP.11-19 |
---|
653 | |aCurcubitaceae seeds |
---|
653 | |aMineral |
---|
653 | |aNet protein utilization |
---|
700 | |aIsaac Agbemafle |
---|
700 | |aMatilda Steiner-Asiedu |
---|
700 | |aPeter Nuro-Ameyaw |
---|
700 | |aSarah H. Hammond |
---|
773 | |tAdvance journal of food science and technology : AJFST|d2014|v6|i7 |
---|
890 | |c1 |
---|
|
|
Không tìm thấy biểu ghi nào